uutiset / 01.09.2018

Ehdota Arjen turvaaja -palkinnon saajaa 19.10. mennessä

Kuka kaupungin tai kunnan työntekijä on tehnyt sinuun omalla työllään lähtemättömän vaikutuksen? Kuka on poikkeuksellisen sitoutunut työhönsä? Kuka on huikea asiakkaiden palvelija?

Jaa artikkeli Facebook Twitter LinkedIn Sähköposti

Ehdotuksen voit tehdä alla olevalla lomakkeella 19.10.2018 mennessä. Voit ehdottaa palkinnon saajaa myös sähköpostitse kaks@kaks.fi tai postitse osoitteella:

Kunnallisalan kehittämissäätiö, Fredrikinkatu 61 A, 00100 Helsinki. Käytä oheista lomaketta: LOMAKE

KAKS – Kunnallisalan kehittämissäätiö palkitsee vuosittain (vuodesta 2003 lähtien) kuntien vastuulla olevien (kunnat ja kuntayhtymät) tehtävien parissa työskenteleviä eturivin tekijöitä Arjen turvaaja -palkinnolla. Myös kolmannella sektorilla työskentelevää voi esittää palkinnon saajaksi. Palkinto on 2 500 euron stipendi sekä kuvanveistäjä Matti Peltomäen suunnittelema Arjen turvaaja -veistos. Valtakunnallisia palkintoja jaetaan kolme kappaletta helmikuussa 2018.

Arjen turvaaja –palkinnon myöntämisen perusteet ovat seuraavat:

– Vähintään kymmenen vuoden työkokemus alalla. Pitkä työkokemus ei sinänsä ole valinnan peruste, mutta se varmistaa, että näyttöjä on ennättänyt syntyä.

– Poikkeuksellista sitoutumista ja omistautumista työlle. Se voi ilmetä esim. hyvänä asiakaspalautteena, oman työyhteisön kehittämisenä tai yhteistyön aikaansaamisena.

– Jokeriperuste, joka on joku muu erityisen painava syy, jonka taustat kuvataan ja perustellaan ehdotuksessa.

Palkittavat valitsee Kunnallisalan kehittämissäätiön hallitus. Palkinnot luovuttaa presidentti Tarja Halonen helmikuun puolivälissä 2019 Kunnallisalan kehittämissäätiön seminaarissa Finlandia -talossa, Helsingissä.

Hakuaika on päättynyt.

#arjenturvaaja #ehdotus #kaupungit #kunnat #kunta-ala #kuntatyönantajat #työ #työelämä

1 kommentti

  1. Thomas myös harrastaa urheilua ja seuraelämää ja on aktiivinen myös työarjen ulkopuolella. Tuttu kaveri Raaseporissa

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.