uutiset / 09.09.2019

Ehdota Arjen turvaaja -palkinnon saajaa 25.10. mennessä

Kenen palvelu on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen? Kuka on arjen sankari ja arjen turvaaja? Ehdota palkittavaksi henkilöä, joka on ansiokkaasti ja antaumuksella tehnyt töitä kuntien vastuulla olevissa palveluissa. Henkilö voi työskennellä kunnassa, kolmannella sektorilla, järjestöissä tai yksittäisenä toimijana.

Jaa artikkeli Facebook Twitter LinkedIn Sähköposti

Työpaikka voi olla esimerkiksi terveyskeskus, sairaala, vanhainkoti, palvelutalo, koulu, päiväkoti, kirjasto, palo- ja pelastustoimi, hallinto, kotipalvelu, vapaa-ajan palvelu, kaavoitus, ympäristön hoito, teiden ja katujen ylläpito, energiahuolto tai muu kuntien tehtäväksi annettu palvelu.

KAKS – Kunnallisalan kehittämissäätiö valitsee ehdotetuista henkilöistä kolme palkittavaa. Jokainen heistä saa 2 500 euron arvoisen stipendin sekä kuvanveistäjä Matti Peltokankaan suunnitteleman Arjen turvaaja -veistoksen. Palkittavat valitsee Kunnallisalan kehittämissäätiön hallitus.

Arjen turvaaja -palkinnon myöntämisen perusteet ovat seuraavat:
– Vähintään kymmenen vuoden työkokemus alalla.
– Poikkeuksellinen sitoutuminen ja omistautuminen työlle.
– Jokeriperuste, joka on joku muu erityisen painava syy, jonka taustat kuvataan ja perustellaan ehdotuksessa.

Palkinnot luovuttaa presidentti Tarja Halonen helmikuussa 2020 Kunnallisalan kehittämissäätiön 30-vuotisjuhlaseminaarissa Helsingissä.

Haku on päättynyt, kiitämme kaikista hakemuksista!

#arjenturvaaja #kaks30 #kaupungit #kunnat #kunta-ala #kuntatyönantajat #seminaari