uutiset / 24.08.2015

Ehdota vuoden 2016 Arjen turvaajaa

Kunnallisalan kehittämissäätiö on jakanut vuodesta 2004 ansioituneille kuntien etulinjan työntekijöille Arjen turvaaja – palkintoja.

Jaa artikkeli Facebook Twitter LinkedIn Sähköposti

Vuonna 2016 palkintoja jaetaan kolme ja jokaisen arvo on 2500 euroa. Palkittavat saavat lisäksi kuvanveistäjä Matti Peltokankaan suunnitteleman Arjen turvaaja – veistoksen.

Palkinnon avulla halutaan osoittaa arvostusta kuntien järjestämisvastuulla olevaa työtä kohtaan ja nostaa esille pitkään arvokasta työtä tehneitä ihmisiä. Näitä henkilöitä on paitsi kuntien palveluksessa, myös kolmannella sektorilla, järjestöissä ja yksittäisinä toimijoina.

Tänä vuonna palkittavia haetaan kuntien sosiaali- ja terveydenhuollossa työskentelevistä eturivin tekijöistä. Myös kolmannella sektorilla työskenteleviä voi esittää.

Arjen turvaaja – palkinnon myöntämisen perusteet v. 2015 ovat seuraavat:
– Vähintään kymmenen vuoden työkokemus alalla. Pitkä työkokemus ei sinänsä ole valinnan peruste, mutta se varmistaa, että näyttöjä on ennättänyt syntyä.
– Poikkeuksellista sitoutumista ja omistautumista työlle. Se voi ilmetä esim. hyvänä asiakaspalautteena, oman työyhteisön kehittämisenä tai yhteistyön aikaansaamisena.
– Jokeriperuste, joka on joku muu erityisen painava syy, jonka taustat kuvataan ja perustellaan ehdotuksessa.

Ehdotukset toivomme saavamme 30.09.2015 mennessä joko sähköpostitse tai postitse osoitteella: Kunnallisalan kehittämissäätiö, Fredrikinkatu 61 A, 00100 Helsinki.

Palkittavat valitsee Kunnallisalan kehittämissäätiön hallitus. Palkinnot luovutetaan voittajille KAKSin seminaarissa Helsingissä helmikuussa 2016.

Lisätietoja:
asiamies Antti Mykkänen p. 0400 – 570087

Jaa

 

#arjenturvaaja #henkilöstö

Kommentit

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.