uutiset / 04.02.2015

Arjen turvaaja -palkinnot Espooseen, Kokkolaan ja Puumalaan

Jaa artikkeli Facebook Twitter LinkedIn Sähköposti

Arjen turvaaja -palkinnoilla KAKS – Kunnallisalan kehittämissäätiö nostaa esille kuntatyön kannalta innovatiivisia ja esimerkillisiä tekijöitä. Arjen turvaaja – palkinnot, arvoltaan 2.500 euroa ja Arjen turvaaja –veistos, jaettiin nyt 12. kerran KAKSin seminaarissa Marina Congress Centerissä, Helsingissä 4.2.2015. Palkitut ovat:

Suunnittelujohtaja YTK Seppo Kässi. Hän on toiminut Kokkolan kaupungin palveluksessa vuodesta 1973 alkaen suunnittelijana, suunnittelusihteerinä, suunnittelupäällikkönä ja vuodesta 2009 alkaen suunnittelujohtajana.

Kässi on osallistunut luovasti ja rohkeasti kaupungin ja koko alueen suunnittelun, strategioitten ja kehittämishankkeiden rakentamiseen. Hän toimi myös pääsihteerinä Kokkolan, Kälviän, Lohtajan ja Ullavan vuonna 2009 tapahtuneessa kuntaliitoksessa. Vastaavaa tehtävää hän hoitaa myös tällä hetkellä ajankohtaisessa Keski-Pohjanmaan kuntien ja Kruunupyyn kuntarakenneselvityksessä.

Hän on omistautunut ja poikkeuksellisen sitoutunut työhönsä. Hänellä on erinomainen valmius perehtyä uuteen ja kehittää käytäntöjä sekä välittää oppimaansa kaikkien hyväksi.

Laitosmies Veli Lampinen on toiminut yli 20 vuotta Puumalan kunnan palveluksessa. Lampisen tehtäviin kuuluvat kunnan kiinteistöhuollon tehtävät laajalti. Työllään hän varmistaa, että ihmisen peruspalvelut voidaan järjestää moitteettomasti ja työntekijät kokevat oman työnsä mielekkääksi.

Lampinen on toimelias, työssään taitava, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen. Hän suhtautuu eteen tuleviin työtehtäviin innostuksella ja osaa katsoa omia töitään myös muiden työntekijöiden kannalta. Hän ei työssään takerru työtehtäviensä raja-aitoihin, vaan on valmis toimimaan kunnan ja kuntalaisten hyväksi monipuolisesti ja kellonaikaan katsomatta. Lampinen toimii työnsä lisäksi palokuntatehtävissä Etelä-Savon pelastuslaitoksella.

Nuorisonohjaaja Aiia Malmberg on työskennellyt Espoon kaupungin nuorisopalveluissa nuorisonohjaajana vuodesta 1998 alkaen. Hän on ollut koko ajan positiivinen, energinen, muut huomioiva ja oma-aloitteinen. Samalla hän on koko ajan kehittänyt itseään sekä ihmisenä että työntekijänä. Hänen merkityksensä työyhteisössä ja varsinkin asiakkaiden eli lasten ja nuorten elämässä ei ole ollut pelkkää nuorisonohjaajana toimimista, vaan hän on ollut todellinen tuki ja turva, rinnalla kulkija sekä ystävä.

Malmberg on ollut osa-aikaisella sairauseläkkeellä 80-luvun loppupuolelta alkaen. Hän on tehnyt alusta asti nuorisopalveluissa 50% työaikaa, mutta silti hänen saavutuksensa ylittävät kokoaikaisen työpanoksen. Lasten ja nuorten kanssa työskenteleminen ei ole hänelle työ tai harrastus vaan elämäntapa. Hän aidosti välittää. Malmberg on ollut myös laajasti mukana erilaisissa luottamustehtävissä kotikaupungissaan.

Lisätietoja: Asiamies Antti Mykkänen, 0400-570087

 

Jaa

 

#arjenturvaaja

Kommentit

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.