uutiset / 25.08.2014

Ehdota Arjen turvaajaa 2015

Jaa artikkeli Facebook Twitter LinkedIn Sähköposti

Kunnallisalan kehittämissäätiö on jakanut vuodesta 2004 ansioituneille kuntien etulinjan työntekijöille Arjen turvaaja – palkintoja.

Vuonna 2015 palkintoja jaetaan kolme ja jokaisen arvo on 2500 euroa. Palkittavat saavat lisäksi kuvanveistäjä Matti Peltokankaan suunnitteleman Arjen turvaaja – veistoksen.

Palkinnon avulla halutaan osoittaa arvostusta kuntien järjestämisvastuulla olevaa työtä kohtaan ja nostaa esille pitkään arvokasta työtä tehneitä ihmisiä. Näitä henkilöitä on paitsi kuntien palveluksessa, myös kolmannella sektorilla, järjestöissä ja yksittäisinä toimijoina.

Tänä vuonna palkittavia haetaan seuraavilla toimialoilla työskentelevistä eturivin tekijöistä: alue- ja yhdyskuntasuunnittelu, energia, hallinto, infrastruktuuri, kaavoitus, kiinteistö, kunnallistekniikka, palo- ja pelastustoimi, ympäristö.

Arjen turvaaja – palkinnon myöntämisen perusteet v. 2015 ovat seuraavat:
– Vähintään kymmenen vuoden työkokemus alalla. Pitkä työkokemus ei sinänsä ole valinnan peruste, mutta se varmistaa, että näyttöjä on ennättänyt syntyä.
– Poikkeuksellista sitoutumista ja omistautumista työlle. Se voi ilmetä esim. hyvänä asiakaspalautteena, oman työyhteisön kehittämisenä tai yhteistyön aikaansaamisena.
– Jokeriperuste, joka on joku muu erityisen painava syy, jonka taustat kuvataan ja perustellaan ehdotuksessa.

Ehdotukset toivomme saavamme 15.10.2014 mennessä joko sähköpostitse


tai postitse osoitteella: Kunnallisalan kehittämissäätiö, Fredrikinkatu 61 A, 00100 Helsinki.

Palkittavat valitsee Kunnallisalan kehittämissäätiön hallitus. Palkinnot luovutetaan voittajille alkuvuodesta 2015.

Lisätietoja:
asiamies Antti Mykkänen p. 0400 – 570087

 

Jaa

 

#arjenturvaaja #henkilöstö

1 kommentti

  1. Arjen Turvaaja, 2015, ehdotuksia olisi myös mahdollista tiedustella Suomen Vanhempainliitosta. Aurinkoiset terveiset, ystävälliset yhteistyöterveiset Länsi-Suomesta!

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.