uutiset / 09.02.2015

KAKSin juhlaseminaarin haastattelut verkossa: Agendalla sote-uudistus, koulutus ja tulevaisuuden kunta

Jaa artikkeli Facebook Twitter LinkedIn Sähköposti

| Kirjoittanut:

Polemiikin toimitus

KAKSin juhlaseminaarin Sotesoppaa & sivistysaalaattia & kuntakeittoa puheenvuorot ja lisäksi myös puhujien haastattelut ovat nyt verkossa katsottavissa.

Peruspalveluministeri Susanna Huovisen puheenvuoro sote-uudituksesta löytyy verkossa kokonaisuudessaan – ja sen lisäksi puheesta on poimittu myös tiivistelmä sote-uudistus tässä ja nyt.

Katso Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtajan Anssi Kujalan ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin johtajan, professori Juha Kinnusen keskustelu siitä, millaisista aineksista syntyy hyvä sote-uudistus.

Opetusministeri Krista Kiuru kertoo, kuinka lupaus ”sivistystä kaikille” toteutetaan. Kuinka estämme putoamisen koulutuksen kärkimaiden joukosta hännille?

Koulutuksen haasteita pohtivat opettajahuoneesta ja kunnanvirastolta käsin Suomen Rehtorien yhdistyksen puheenjohtaja Riikka Lindroos ja Juvan kunnanjohtaja Heikki Laukkanen.

Kuntaministeri Paula Risikko linjaa napakasti tulevaisuuden kunnan, jota ei suinkaan pakoteta yhteen muottiin.

Yliopistonlehtori Jenni Airaksinen Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulusta ja maakuntajohtaja Esa Halme Pirkanmaan liitosta laittavat itsensä täysillä kehiin keskustellessaan tulevaisuuden kunnasta: kuinka sitä johdetaan ja millainen tämä johdettava kunta on.

 

Jaa

 

#seminaari

Kommentit

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.