uutiset / 12.07.2023

KAKS etsii uutta toimitusjohtajaa keväälle 2024

KAKS – Kunnallisalan kehittämissäätiö elää ajassa ja on samanaikaisesti ajaton. Rahoitamme kuntia ja maakuntia palvelevaa tutkimusta. Kokoamme ja välitämme ajankohtaista omaa ja muiden tutkimustietoa päättäjille ja kansalaisille. Julkaisemme Polemiikki-lehteä, Polemia-, Julkaisut- ja Tutkimusjulkaisut -kirjasarjoja. Säätiö rahoittaa toimintansa sijoitustensa tuotoilla.

Jaa artikkeli Facebook Twitter LinkedIn Sähköposti

TOIMITUSJOHTAJA

Etsimme toimitusjohtajaa luotsaamaan toimintaamme nykyisen asiamiehen eläköityessä keväällä 2024.

Tehtäväsi on vastata säätiön tarkoituksen toteutumisesta ja toiminnasta sekä hoitaa säätiön päivittäistä hallintoa hallituksen asettamien tavoitteiden mukaisesti. Johdat säätiön toimintaa arvolähtöisesti, innovatiivisesti ja eteenpäin katsoen sekä teet aktiivista yhteistyötä eri verkostojen ja sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme luovan ja innostavan työyhteisön, näköalapaikan suomalaiseen yhteiskuntaan, itsenäisen työn sekä erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa säätiön tulevaisuuteen omalla panoksellasi.

Edellytämme valittavalta toimitusjohtajalta ylempää korkeakoulututkintoa, johtamiskokemusta ja perehtyneisyyttä säätiön toimialaan. Ansioksi katsomme kunta-alan, tutkimustoiminnan, varainhoidon ja työtehtävän kannalta keskeisten sidosryhmien tuntemuksen. Arvostamme innovatiivisuutta, visionäärisyyttä ja yhteistyökykyä.

Olemme erityisen kiinnostuneita kuulemaan sinusta, mikäli sinulla on 

  • soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • kunnallisalan, sen toimintakentän ja varainhoidon tuntemusta
  • kykyä johtaa ja toimia säätiön innostavana keulakuvana
  • aikaisempaa johtamiskokemusta
  • erinomaiset vuorovaikutus, verkostoitumis- ja viestintätaidot

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Laura Nissilä, 020 710 1271, parhaiten tavoitettavissa 13.7. klo 9–10, 20.7. klo 9–10, 27.7. klo 9–10, 10.8. klo 9–10 ja 15.8. klo 9–10.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.08.2023. Liitä hakemukseen mukaan myös CV:si. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä viimeistään 01.04.2024. Hae työpaikkaa tästä.

Kommentit

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.