uutiset / 25.09.2013

Polemiikki-uutiset: Kuntagolf –mestaruus Kihniöön

Jaa artikkeli Facebook Twitter LinkedIn Sähköposti

Vuoden 2013 Kuntagolfin finaali pelattiin syyskuun alussa Vierumäellä.

Kesän alkukilpailujen perusteella finaaliin tiensä selvittivät 48 kaksihenkistä joukkuetta. Kilpailumuotona oli Greensome-lyöntipeli, jossa joukkueen molemmat jäsenet pelaavat avauslyönnin tiiltä ja valitsevat jommankumman pallon pelipallokseen. Tämän jälkeen pelaajat lyövät palloa vuorotellen.

Jyrki Järventausta (vas.) ja Marko Kuusiluoma vastaanottavat Kuntagolfin palkintoja.

Poutaisessa ja lämpimässä loppukesän säässä voittajiksi selviytyivät Marko Kuusiluoma ja Jyrki Järventausta Kihniöltä tuloksella -7. Järvenpään kaupungin kaksikko Jari Tapani Lausvaara ja Kalle Jämsen sijoittuivat toiseksi tuloksella -5. Kilpailun kolmanneksi löivät Ismo Nokso ja Timo Koivu Kotkan kaupungilta ja Medi IT-OY:stä.

Kilpailijoiden pisintä draivia mitattiin viidennellä väylällä. Naisista pisimmälle palloa löi Hollolan Susanna Keskikylä. Miehissä samalla väylällä kantavin lyönti löytyi Jarkko Raatikaiselta Oulusta. Raatikainen onnistui myös lyömään pallon lähimmäs lippua tuloksella 155.

Vuosittaisen Kuntagolfin järjestävät KAKS – Kunnallisalan kehittämissäätiö ja Kuntarahoitus. Kilpailuun saavat osallistua kaikkien Suomen kuntien, kuntayhtymien ja kunnallisten organisaatioiden edustajat.

Kuntagolf Finaali 6.9.2013


Yhteislähtö, Cooke – kenttä

1.Marko Kuusiluoma/Jyrki Järventausta Kihniön kunta
2. Jari Tapani Lausvaara/Kalle Jämsen Järvenpään kaupunki
3. Ismo Nokso/Timo Koivu Kotka/Medi-IT OY

Kuntagolfin voittajia aiemmilta vuosilta:

2012 Harri Raitala/Jukka Yli-Hukkala
2011 Ale Kuokkanen/Pekka Kähkönen
2010 Veli-Matti Raninen/Risto Harju

 

Jaa

 

#polemiikki

Kommentit

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.