uutiset / 11.05.2020

Lapinjärvi, Pyhäntä ja Sysmä tarinoineen TV-sarjaan

Lapinjärvi Uudeltamaalta, Pyhäntä Pohjois-Pohjanmaalta ja Sysmä Päijät-Hämeessä on valittu ALFA-TV:n MuuSuomi-ohjelmasarjaan. Ohjelmat toteuttavat Veli-Antti Savolainen ja Markku Veijalainen. Pääkuvaukset kunnissa tehdään kesällä 2020. Ohjelmien esitykset jatkuvat koko kesän monikanavassa, pääpainon ollessa syksyllä. Aineistoa käytetään KAKSin omilla sivuilla. Kunnat saavat myös ilmaisen tv-mainoskampanjan.

Jaa artikkeli Facebook Twitter LinkedIn Sähköposti

Lapinjärvellä työttömyys puolitettiin viime vuosikymmenellä, kirjonkylästä tehtiin muistiystävällinen ja eMobiilikoulu alkoi jo ennen koronakautta. 1600 asukkaan harvaanasuttu Pyhäntä on Suomen teollistunein kunta, 63 % kunnan työpaikoista on teollisuudessa. Sysmän pitkäjänteinen vastuullinen taloudenpito ja kattavien lähipalvelujen säilyttäminen on tuonut kulttuurin ohella tunnettuutta.

KAKS  ̶  Kunnallisalan kehittämissäätiö nostaa 30-vuotisen juhlataipaleensa kunniaksi esiin pienten kuntien elämää, erikoisuuksia ja vahvuuksia. Innostimme alle 5000 asukkaan kuntia arvioimaan ja esittämään tulevaisuuden pärjäämisreseptejään elinvoiman, hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden näkökulmista. Samalla ne esittelevät kuntiensa omintakeisimpia, erikoisimpia ja kiinnostavimpia piirteitään.

Lisätietoja: Asiamies Antti Mykkänen, 0400-570087

Kommentit

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.