Esitä Arjen turvaaja –palkinnon saajaa 20.10.2017 mennessä

Kuka kaupungin tai kunnan työntekijä on tehnyt sinuun omalla työllään lähtemättömän vaikutuksen? Kuka on poikkeuksellisen sitoutunut työhönsä? Kuka on huikea asiakkaiden palvelija?

Ehdotuksen voit tehdä oheisella lomakkeella (LOMAKE) 20.10.2017 mennessä joko sähköpostitse toimisto@kaks.fi tai postitse osoitteella: Kunnallisalan kehittämissäätiö, Fredrikinkatu 61 A, 00100 Helsinki.

KAKS – Kunnallisalan kehittämissäätiö palkitsee vuosittain (vuodesta 2003 lähtien) kuntien vastuulla olevien (kunnat ja kuntayhtymät) tehtävien parissa työskenteleviä eturivin tekijöitä Arjen turvaaja -palkinnolla. Myös kolmannella sektorilla työskentelevää voi esittää palkinnon saajiksi. Palkinto on 2 500 euron stipendi sekä kuvanveistäjä Matti Peltomäen suunnittelema Arjen turvaaja -veistos. Valtakunnallisia palkintoja jaetaan kolme kappaletta helmikuussa 2018.

Arjen turvaaja –palkinnon myöntämisen perusteet ovat seuraavat:

– Vähintään kymmenen vuoden työkokemus alalla. Pitkä työkokemus ei sinänsä ole valinnan peruste, mutta se varmistaa, että näyttöjä on ennättänyt syntyä.

– Poikkeuksellista sitoutumista ja omistautumista työlle. Se voi ilmetä esim. hyvänä asiakaspalautteena, oman työyhteisön kehittämisenä tai yhteistyön aikaansaamisena.

– Jokeriperuste, joka on joku muu erityisen painava syy, jonka taustat kuvataan ja perustellaan ehdotuksessa.

Palkittavat valitsee Kunnallisalan kehittämissäätiön hallitus. Palkinnot luovuttaa presidentti Tarja Halonen helmikuun puolivälissä 2018 Kunnallisalan kehittämissäätiön seminaarissa Finlandia -talossa, Helsingissä.