blogi / 28.12.2015

Merja Kyllönen: Joulurauhaa

Jaa artikkeli Facebook Twitter LinkedIn Sähköposti

5.12.2013

Vuosi on jälleen loppusuoralla ja todeksi on tullut se, että vuosi vuoden jälkeen aika kuluu aina vaan nopeammin. Ehkäpä senkin vuoksi näin loppuvuonna on hyvä pysähtyä miettimään mitä kaikkea kuluneeseen vuoteen on mahtunut.

Muutosten tuulten keskellä olen monta kertaa ajatellut, että voisipa joskus olla sellainenkin vuosi, joka ei olisi täynnä uudistuspaineita ja kehittämistarpeita, vaan voisimme sanoa kaikille, että keskitytään arkiseen työhömme jokainen. Oltaisiin kerrankin aloillamme, eikä senkään tarvitse tarkoittaa, että kaikki kehitys pysähtyisi. Olisi vaan vuosi, jolloin jokainen työntekijä voisi tehdä omat työnsä ilman jatkuvaa punnertamista rakennemuutosten ja organisaatiouudistusten keskellä.

Jatkuvaan muutokseenkin väsytään. Olen saanut monia viestejä siitä, ettei enää jaksa uudistua, kun ei ole ehtinyt missään vaiheessa edes nollata arkeaan johonkin tilanteeseen, vaan aina mennään uuteen ja vauhdilla.

Toivon, että meillä jokaisella olisi joulunpyhinä edes hetki aikaa hengähtää ja olla rauhassa läheistensä kanssa. Ja että meillä jokaisella olisi joku, jonka kanssa joulunsa viettää, eikä yksinäisyys olisi ainoa seuralainen.

Näillä ajatuksilla lämminhenkistä joulunaikaa kaikille!

Merja Kyllönen (vas.)
Liikenneministeri

Kommentoi

Teksti

  • You can use BBCode tags in the text. URLs will automatically be converted to links.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
CAPTCHA
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.

Kuva CAPTCHA

Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.