uutiset / 19.02.2024

Vuoden 2024 Arjen turvaajat ovat Jaana Jylhä-Laide, Teemu Nieminen ja Tuula Toppinen-Bah

Kunnallisalan kehittämissäätiö (KAKS) on valinnut vuoden 2024 Arjen turvaajat. Tämän vuoden palkitut ovat apulairehtori ja kielten opettaja Jaana Jylhä-Laine Kaustisilta, ICT-palvelupäällikkö Teemu Nieminen Tampereen seudun ammattiopisto Tredusta ja HR-asiantuntija Tuula Toppinen-Bah Helsingistä. Palkinto on 2500 euron arvoinen stipendi ja Matti Peltokankaan veistos ”Arjen turvaaja”.

Jaa artikkeli Facebook Twitter LinkedIn Sähköposti

Jaana Jylhä-Laide on toiminut koulun kielten opettajana vuodesta 1992 lähtien, osoittaen vankkaa työkokemusta ja sitoutumista kouluyhteisöön. Hänen pitkäjänteinen yhteistyönsä naapurikunnan ruotsinkielisen koulun kanssa ja kyky kehittää opetustaan erilaisten oppijoiden tarpeiden mukaan ovat olleet huomionarvoisia. Jylhä-Laide on tunnettu siitä, että hän on valmis tarjoamaan tukea oppilailleen tilanteessa kuin tilanteessa, tunteja laskematta. Hänen arvostettu roolinsa oppilaiden tukena ja opettajien voimavarana on ollut korvaamatonta, erityisesti poikkeusaikoina kuten koronapandemian aikana. 

Teemu Nieminen on ansioitunut ICT-palvelupäällikkö, joka on johtanut Tampereen seudun ammattiopiston (Tredu) atk-tukea lähes kymmenen vuoden ajan. Hänen innovatiiviset lähestymistapansa ja syvä ammattitaitonsa ovat auttaneet säästämään kustannuksia ja tehostamaan toimintaa. Niemisen poikkeuksellinen sitoutuminen ja halu auttaa tekevät hänestä arvostetun kollegan. Hän on tunnettu asiantuntevuudestaan, ystävällisyydestään ja halustaan auttaa, mikä tekee hänestä arvostetun ja kunnioitetun kollegan. 

Tuula Toppinen-Bah on HR-asiantuntija, joka on omistautunut työlleen ja poikkeuksellisen aktiivisesti tukenut Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan henkilöstöä. Hänen panoksensa työkyvyn tehostetun tuen alueella on ollut merkittävä, tarjoten ratkaisuja ja tukea työuran jatkumiseen sujuvasti. Tuula on myös ollut aktiivinen työyhteisön jäsen ja rohkea voima organisaatiossa. Hänen rohkea asenteensa ja halunsa tarttua uusiin haasteisiin ovat olleet esimerkillisiä. 

Palkinnot jakoi presidentti Tarja Halonen KAKS – Kunnallisalan kehittämissäätiön seminaarissa ”Äly ja älämölö” Helsingissä, Pikku-Finlandiassa 14.2.2024.

Lisätiedot: Asiamies Antti Mykkänen, +358 400–570087, antti.mykkanen@kaks.fi 

Kommentit

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.