uutiset / 01.07.2013

Tervetuloa SuomiAreenaan 16. heinäkuuta: Luvassa SOTEsoppaa ja KUNTAkeittoa

Jaa artikkeli Facebook Twitter LinkedIn Sähköposti

| Kirjoittanut:

Polemiikin toimitus | Kuva: SuomiAreena

Kunnallisalan kehittämissäätiö KAKS järjestää Porin SuomiAreenassa 16. heinäkuuta kesän kuumimman sote- ja kuntakeskustelun. Keskustelijoina ovat sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko (kok.), kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta (sd.), kansanedustaja Pirkko Mattila (ps.) ja kansanedustaja Juha Rehula (kesk.) Keskustelun juontaa KAKSin asiamies Antti Mykkänen.

SOTEsoppaa ja KUNTAkeittoa Porissa keittävät siis alan poliittiset kärkivaikuttajat. Paula Risikko ja Maarit Feldt-Ranta ovat olleet keskeisesti linjaamassa Kataisen hallituksen sote- ja kuntauudistusta. Risikko johtaa sosiaali- ja terveyspoliittista ministerityöryhmää, Feldt-Ranta on toiminut kuntauudistuksen poliittisen seurantaryhmän puheenjohtajana. Pirkko Mattila on eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtaja ja Juha Rehula sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja.

KAKS tuo keskusteluun uutta tietoa julkistaessaan tilaisuudessa TNS-Gallupilla teettämänsä tutkimuksen kansalaisten mielipiteistä. Ketkä kannattavat kuntaliitoksia? Millainen on suomalaisten terveyspalvelujen ja vanhustenhuollon taso? Missä saa hyvää hoitoa, yksityisissä vai julkisissa sairaalassa? Kuinka kunta- ja sote-uudistus on tähän mennessä onnistunut?

Keskustelu käydään SuomiAreena-pihalla (Antikantu 2) tiistaina 16. heinäkuuta klo 15:45 – 17:00.

KAKS toivottaa kaikki kunta- sekä sosiaali- ja terveysasioista kiinnostuneet tervetulleiksi tilaisuuteen.

KAKS.fi uutisoi keskustelun kohokohdat 17. heinäkuuta. Sen jälkeen uusia uutisia jälleen 1. elokuuta lähtien.

 

Jaa

 

#SuomiAreena

Kommentit

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.