uutiset / 20.06.2022

Sami Borg KAKS – Kunnallisalan kehittämissäätiön tutkimuspäälliköksi 1.9.2022 alkaen

KAKS – Kunnallisalan kehittämissäätiön hallitus on valinnut YTT, dosentti Sami Borgin säätiön uudeksi tutkimuspäälliköksi. Borg aloittaa tehtävässä 1.9.2022. Nykyinen tutkimusasiamies Veli Pelkonen jää eläkkeelle 32 palvelusvuoden jälkeen 1.7.2022.

Jaa artikkeli Facebook Twitter LinkedIn Sähköposti

Borgilla on pitkä ja ansiokas työura yhteiskunnallisen tutkimuksen piirissä tutkijana, tieteellisen työn ohjaajana, julkaisijana, opettajana sekä valtakunnallisen tutkimusinfrastruktuurin perustajana ja johtajana Tietoarkistossa. Hän on toiminut pitkään myös kansainvälisen (International Federation of Data Organisations for Social Sciences) alan järjestön puheenjohtajana. Vaalitutkijana hän on valtakunnallisesti tunnettu.

Borg on toiminut pitkään KAKSin hankkeiden lausunnonantajana ja säätiön rahoittamien tutkimusten tutkijana. Hän on osallistunut laaja-alaisesti tieteelliseen vertaisarviointiin ja toiminut tutkimusrahoituksen suunnittelu-, arviointi- ja päätöstehtävissä. Lisäksi hän toiminut useiden säätiöiden ja Suomen Akatemian asiantuntijana. Hänellä on vahvaa näyttöä tiedeviestinnästä mm. YLE:n vaaliasiantuntijana sekä osallistumalla Tietoarkisto -lehden toimitustyöhön.

Lisätietoja: Asiamies Antti Mykkänen, 0400-570087.

 

Kommentit

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.