uutiset / 22.03.2022

Nykyisen tutkimusasiamiehen eläköityessä, haemme joukkoomme itsenäistä ja kokenutta tutkimuspäällikköä!

Säätiö myöntää hakemuksesta kaksi kertaa vuodessa rahoitusta tutkimus- ja kehittämishankkeisiin sekä apurahoja tutkijoille. Tutkimuspäällikön keskeisiä tehtäviä ovat tähän liittyvä hakuohjeiden ja -neuvonnan hoitaminen, hakemuspäätösten valmistelu säätiön hallituksen kokouksiin ja tutkimusten edistymisen seuranta. Tehtävässä vastaat yhteydenpidosta yliopistoihin, korkeakouluihin ja tutkijoihin sekä työn kannalta muihin relevantteihin tahoihin. Lisäksi tutkimuspäällikkönä kuulut Polemiikki -lehden toimitusneuvostoon ja tuot lehteen aiheita säätiön vireillä olevista ja valmistuneista hankkeista.

Jaa artikkeli Facebook Twitter LinkedIn Sähköposti

Haemme pieneen ja tehokkaaseen neljän hengen tiimiimme kunnallisalan ja tutkimuskentän osaajaa, joka on työskentelyotteeltaan oma-aloitteinen, aktiivinen ja joustava. Lisäksi toivomme, että olet kiinnostunut tukemaan ja edistämään yhteiskunnallista keskustelua. Arvostamme ylintä korkeakoulututkintoa sekä vähintään viiden vuoden kokemusta yhteiskunnallisen tutkimuksen parissa työskentelystä.

 

Erityisesti odotamme sinulta

 

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Kunnallisalan ja sen tutkimuskentän tuntemusta
  • Viestinnällistä ymmärrystä
  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • Kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn

 

Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä, jossa tuet välillisesti suomalaista tutkimusta sekä kuntien ja maakuntien toimintamahdollisuuksia. Tarjoamme sinulle joustavan työmallin ja vapauden organisoida omat työsi, osaavan ja mukavan työyhteisön sekä ainutlaatuiset verkostot.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa Psyconin konsultti Laura Montonen, 020 710 1265, varmimmin tavoitettavissa 23.03. klo 9-10, 28.03. klo 15-16 ja 01.04. klo 9-10.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 03.04.2022. Liitä hakemukseen mukaan myös CV:si. Työn suunniteltu aloitus on loppukesästä 2022.

Hae täältä.

Kommentit

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.