uutiset / 22.08.2013

Ehdota Arjen turvaaja-palkinnon saajaa 31.10.2013 mennessä

Jaa artikkeli Facebook Twitter LinkedIn Sähköposti

Vuoden 2014 palkinnon teemoina ovat sivistys, kulttuuri, koulutus, opetustoimi, nuorisotyö ja kirjastoimi.

Kunnallisalan kehittämissäätiö on jakanut vuodesta 2004 ansioituneille kuntien etulinjan työntekijöille Arjen turvaaja –palkintoja. Vuonna 2014 palkintoja jaetaan kolme ja jokaisen arvo on 2500 euroa. Palkittavat saavat lisäksi kuvanveistäjä Matti Peltokankaan suunnitteleman Arjen turvaaja –veistoksen.

Palkinnon avulla halutaan osoittaa arvostusta kunnissa tehtävää työtä kohtaan ja nostaa esille pitkään arvokasta työtä kunnan eri toimialoilla tehneitä ihmisiä. Näitä henkilöitä on paitsi kuntien palveluksessa, myös kolmannella sektorilla ja yksittäisinä toimijoina.

Arjen turvaaja – palkinnon myöntämisen perusteet vuoden 2014 osalta ovat seuraavat:
– Ansioituneita henkilöitä etsitään kuntien järjestämisvastuulla olevien sivistys-, koulutus-, opetus-, kulttuuri-, nuoriso-, liikunta-, ja kirjastotoimien alueilta.
– Vähintään kymmenen vuoden työkokemus kunnan joltakin toimialalta. Pitkä työkokemus ei sinänsä ole valinnan peruste, mutta se varmistaa, että näyttöjä on ennättänyt syntyä.
– Poikkeuksellista sitoutumista ja omistautumista työlle. Se voi ilmetä esim. hyvänä asiakaspalautteena, oman työyhteisön kehittämisenä tai yhteistyön aikaansaamisena.
– Jokeriperuste, joka on joku muu erityisen painava syy, jonka taustat kuvataan ja perustellaan ehdotuksessa.

Ehdotukset toivomme saavamme 31.10.2013 mennessä joko sähköpostitse


tai postitse osoitteella: Kunnallisalan kehittämissäätiö, Fredrikinkatu 61 A, 00100 Helsinki.

Palkittavat valitsee Kunnallisalan kehittämissäätiön hallitus. Palkinnot luovuttaa presidentti Halonen 5.2.2014 Kunnallisalan kehittämissäätiön seminaarissa Helsingissä.

Lisätietoja:
asiamies Antti Mykkänen 0400 – 570 087

 

Jaa

 

#arjenturvaaja

Kommentit

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.