uutiset / 23.02.2022

Suomen Sote tulee – oletko valmis? Miten turvataan palvelujen saatavuus ja laatu? Kuka pelastaa ja kenet? Miten hyvinvointialueet pystytetään? Kuinka kunnat ja alueet pelaavat yhteen? Miten toteutus alueilla linjataan? Riittääkö raha? Äänessä ovat soten ja pelastuksen todelliset tekijät, sen organisoijat, päättäjät ja arvioijat.

Jaa artikkeli Facebook Twitter LinkedIn Sähköposti

KAKS- Kunnallisalan kehittämissäätiö järjesti koko kansan Sote ja Pelastus-sunnuntain 13.2.2022 iltapäivän mittaisena valtakunnallisena tv-lähetyksenä Alfa-TV:llä.

Uudet hyvinvointialueet ja niiden juuri valitut 1379 aluevaltuutettua aloittavat työnsä 1.3.2022. Ne tulevat linjaamaan ja päättämään suomalaisten hyvinvoinnista lähivuosina.

Kaikki ohjelmaosiot löytyvät KaksTubesta alla olevassa järjestyksessä:

Suomen Sote ja Pelastus:
Avaus – puheenjohtaja Petri Honkonen, KAKS
Näin sen teen – vpj. Pipsa Allén (Tehy), pj. Jenni Karsio (Talentia), tj. Kati Myllymäki (Lääkäriliitto, pj. Kim Nikula (SPAL) ja pj. Silja Paavola (SuPer),)
Näin sen organisoin – muutosjohtaja Jaakko Herrala (Pirkanmaa), johtaja Ilkka Luoma (PPSHP), toimitusjohtaja Ilkka Pirskanen (Siun sote),
Näin sen linjaan – vpj. Antti Häkkänen (kok), vpj. Matias Mäkynen (SDP), valtiosihteeri Maria-Kaisa Aula (kesk.), kansanedustaja Arja Juvonen (PS), vpj. Hanna Holopainen (vihr.) ja vpj. Jussi Saramo (vas.)
Näin sitä ohjaan – alivaltiosihteeri Päivi Nerg (VM)
Näin sen arvioin – prof. Heikki Hiilamo (HY)
Arjen turvaajien palkitseminen – presidentti Tarja Halonen
Juontaa – asiamies Antti Mykkänen, KAKS

Klikkaa KaksTubeen!

https://www.youtube.com/user/kakstube

Kommentit

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.